Opdateret marts 22, 2024 af Mads Emil Hansen

Firma hjemmeside

En firma hjemmeside skaber rammerne for jeres virksomheds online identitet. Det er derfor vigtigt, at den er i overenstemmelse med virksomhedens værdier og formål. Dette vil få jeres side til fremstå troværdig og professionel overfor kunder, gamle som nye.

Få lavet ny hjemmeside

Kan man selv lave en firma hjemmeside?

I dag er der mange programmer, hvor man selv kan lave et website. Nogle vælger blot at bruge en skabelon fra Wordpress eller andre CMS-systemer, når de skal have en side, og undervurderer betydningen af en flot og funktionel side.

Dette kan dog hurtigt ende ud i, at man får en side, som ligner mange andres, eller som ikke opfattes troværdig for brugere. Det kan betyde, at de klikker væk fra siden, og finder en af konkurrenternes sider i stedet.

For at undgå dette er det derfor vigtigt, at I har en professionel hjemmeside, som både er brugervenlig og visuel flot. På den måde kan man tiltrække nye kunder gennem sit website, hvor det også vil afspejle positivt på firmaets image.

En stærk online identitet

Det er vigtigt, at jeres firma hjemmeside har en stærk online identitet, som styrker jeres digitale tilstedeværelse.

Man kan nemlig sammenligne et website med et slags online visitkort, hvor det ofte er noget af det første, som potentielle kunder og samarbejdspartnere ser i forbindelse med jeres virksomhed.

Hvis ikke I har erfaring indenfor webudvikling, kan det være en god idé at tage kontakt til en webdesigner eller et bureau, som kan hjælpe jer med at opbygge en stærk online identitet på deres side.

Her vil I sammen gennemgå de vigtigste elementer, og herefter kan webdesigneren udvikle et design, som passer til det, I har snakket om.

Hvad koster en firma hjemmeside?

Prisen på en firma hjemmeside kan variere meget. Det afhænger nemlig meget af, hvor mange timers arbejde, der skal bruges på opsætningen. Her vælger mange også at kombinere opbygningen af et website med søgemaskineoptimering.

På den måde får I både en ny side, som har et stærkt visuel udtryk og er brugervenligt, samtidig med at der er lagt arbejde i at sørge for, at søgemaskiner som Google læser siden rigtigt. Det kan derfor ofte betale sig at få lavet en hjemmeside hos professionelle, som sørger for, at alt fungerer.

Søgemaskineoptimering, eller SEO som det også kaldes, indebærer nemlig forskellige teknikker, som gør, at siden vil rangere højere på søgemaskiner som Google.

Læs mere om hjælp til søgemaskineoptimering eller køb en hjemmeside.

Kan vi hjælpe dig?

Skal du have hjælp til at en firma hjemmeside, kan du med fordel kontakte PK Medier.

Kilder:

Peter Klitkou

Peter Klitkou er ejer af og SEO ekspert hos PK Medier, et SEO bureau med ekspertise i søgemaskineoptimering og mere.

Vil du have råd om dette, eller skal de hjælpe dig med din hjemmeside, så kontakt Peter i dag, for en uforpligtende samtale.

Peters SEO bureau
Genveje
Info

Find os her

Strandlodsvej 6B, 2. th.
2300 København S

Telefon: +45 42 41 16 47
E-mail: kontakt@pkmedier.dk

CVR: 37296783

Copyright © 2024 marketing-eksperten.dk