Opdateret marts 22, 2024 af Mads Emil Hansen

Professionel hjemmeside

Når kunder kommer ind på din side er det vigtigt, at den fremstår som en professionel hjemmeside. Dette kan gøres gennem det visuelle på siden, hvor det skal være en brugervenlig og unik oplevelse for brugerne.

Få lavet ny hjemmeside

Hvad indebærer en professionel hjemmeside?

En professionel hjemmeside handler både om at bruge et program, hvor man kan gøre oplevelsen brugervenlig og overskuelig for brugeren. Der er forskellige CMS-systemer man kan bruge til at designe hjemmesiden, hvor det afhænger af den stil, du ønsker.

Ofte vil en webudvikler have erfaring med, hvad der vil fungere bedst for projektet og vælge derudfra. CMS-systemer kan blandt andet være Wordpress, Shopify eller Drupal. 

Det er eksempelvis vigtigt, at kategorierne i menulinjen virker, når man trykker på dem, og man derfor kan navigere rundt på siden. Får du hjælp fra en ekspert vil alt dette være noget, som de har helt styr på.

Hvad koster en professionel hjemmeside?

Prisen på en professionel hjemmeside afhænger meget af omfanget af projektet, og hvor man får det lavet henne. Har I allerede en eksisterende side til jeres virksomhed, som blot skal finpudses for at sørge for, at kunderne får en endnu bedre brugeroplevelse, vil der højst sandsynligt ikke være mange timers arbejde i det og prisen vil derfor afspejle dette.

Skal I derimod have lavet en helt ny firma hjemmeside fra bunden, kræver det en del flere timers arbejde. Her er det vigtigt, at du aftaler en pris med webudvikleren på forhånd, så du ikke bliver overrasket med en dyr regning, du ikke havde forventet.

Dog kan det oftest godt betale sig at få en ekspert til at lave en professionel hjemmeside til jer, da det ofte er noget af det første som kunderne ser. På en måde er der meget at vinde ved at have en side, som appellerer til kunderne og giver dem lyst til at blive på den. Det kan derfor ofte godt betale sig at få lavet en hjemmeside hos erfarne webdesignere og webudviklere.

Hvad skal man være opmærksom på?

Der er flere ting, som man skal være opmærksom på, hvis man vil have en professionel hjemmeside. En af de vigtigste ting er, at den skal være mobilvenlig. Hvis dette ikke bliver gjort, vil elementerne på siden stå mærkeligt, når man tilgår siden på mobilen. Dette kan være et stort problem, da mange i dag bruger deres mobil til at surfe rundt på nettet.

Derudover skal man være opmærksom på, at man ikke skal vælge alt for billige tilbud på en professionel hjemmeside. Nogle webdesignere sælger en løsning på et website, hvor det blot er en skabelon fra et web-program. Det vil betyde, at din side hverken bliver unik eller designet efter virksomheden, og den vil derfor ikke skille sig ud i forhold til konkurrenternes.

Til sidst er det en god idé at SEO optimere sin side, når den er blevet lavet. På den måde vil søgemaskiner som Google have nemmere ved at læse indholdet på dit site, og den vil rangere højere i relevante søgeresultater.

Læs mere om hvorfor SEO er vigtigt, SEO for webshop, marketing parametre som de 7 P'er og målgruppe segmentering.

Professionel hjælp

Skal du have hjælp til en professionel hjemmeside, en helt ny eller en eksisterende, så kontakt PK Medier.

Kilder:

Peter Klitkou

Peter Klitkou er ejer af og SEO ekspert hos PK Medier, et SEO bureau med ekspertise i søgemaskineoptimering og mere.

Vil du have råd om dette, eller skal de hjælpe dig med din hjemmeside, så kontakt Peter i dag, for en uforpligtende samtale.

Peters SEO bureau
Genveje
Info

Find os her

Strandlodsvej 6B, 2. th.
2300 København S

Telefon: +45 42 41 16 47
E-mail: kontakt@pkmedier.dk

CVR: 37296783

Copyright © 2024 marketing-eksperten.dk