Opdateret juni 25, 2024 af Mads Emil Hansen

SEO checker

Med en SEO checker kan du nemt blive klogere på, hvorvidt din hjemmeside har en høj SEO værdi. Det er gratis og kan være en værdifuld indsigt, når du skal forbedre din sides online synlighed. 

Hjælp til seo

Hvad er en SEO checker?

En SEO checker som eksempelvis Googles egen er et online værktøj, der kan bruges til at tjekke din hjemmesides SEO værdi. Din hjemmeside analyseres lynhurtigt, og du får svar på, hvilke tiltag du fremadrettet bør fokusere på. 

Med en SEO rank checker kan du få overblik over, hvordan din hjemmeside performer. 

 

Hvorfor er søgemaskineoptimering vigtigt?

Søgemaskineoptimering er vigtigt, fordi det kan hjælpe dig til at opnå bedre placeringer på diverse søgemaskiner og derved opnå mere synlighed og trafik på din side. 

SEO er en form for markedsføring, der retter sig mod en målgruppe, der er aktivt interesserede i det produkt eller den ydelse, du tilbyder. Det er de i kraft af de søgninger, de foretager, og som du arbejder for at rangere på. 

Hvorfor bruge en SEO checker?

En SEO checker kan fortælle dig, hvis der er noget, du bør forbedre på din hjemmeside for at udnytte et fulde potentiale. Når ikke man er ekspert inden for søgemaskineoptimering, ved man ikke nødvendigvis, hvor man klarer sig godt, og hvor man ikke gør. Derfor kan det være smart at bruge et værktøj til hjælp. 

Ønsker du personlig rådgivning og sparring kan du også med fordel kontakte et SEO bureau. De har avancerede værktøjer til at undersøge, hvordan din SEO værdi er lige nu, og hvordan den kan forbedres. De kan enten rådgive dig til, hvilke tiltag, du bør gøre, eller eksekvere for dig. 

Personlig SEO checker

Hvis du søger hjælp til søgemaskineoptimering, er der flere forskellige muligheder. På nettet findes for eksempel guides og tips til, hvordan man giver sig i kast med SEO. Se  vores guide til SEO for begyndere, til on-page SEO analyse og SEO til webshop

Alternativt kan et SEO firma hjælpe dig med at forbedre din søgemaskineoptimering samt andre former for markedsføring. 

Få professionel hjælp

Få eksperthjælp inden for digital markedsføring og søgemaskineoptimering fra et veletableret bureau som PK Medier. Yderligere informationer kan findes her.

Kilder:

  • Find viden om SEO firmaer hos WEBFX
  • Læs mere om SEO hos SEMRUSH

Peter Klitkou

Peter Klitkou er bureauejer og SEO ekspert hos PK Medier. Peter kender til alt inden for søgemaskineoptimering.

Hvis du sidder fast med din hjemmeside på side 2-3-4 stk. på Google, skal du bare tage fat Peter, og så vil han tage en uforpligtende snak med dig.

Peters SEO bureau
Genveje
Info

Find os her

Strandlodsvej 6B, 2. th.
2300 København S

Telefon: +45 42 41 16 47
E-mail: kontakt@pkmedier.dk

CVR: 37296783

Copyright © 2024 marketing-eksperten.dk