Opdateret juni 21, 2024 af Mads Emil Hansen

Gratis skrifttyper - find den rette skrifttype

Er du på jagt efter den helt rigtige skrifttype til et designprojekt eller andet, så har vi her samlet en lang række gratis skrifttyper, som kan hentes kvit og frit. 

Gratis skrifttyper

1. Angelface/her, 2. bakery/her, 3. Guld Script/her, Fox in the snow/her, 5. Knewave/her, 6. Laser Metal/her, 7. Baby fox/her, 8. Vegur light/her, 9. Dear annabelle/her, 10. Biloxi Script/her, 11. Learning Curve Pro/her, 12. Mountains of Christmas/her

Gratis skrifttyper til alle anledninger

Der kan være mange situationer, hvor det kan være oplagt at finde en unik, æstetisk skrifttype for at gøre lidt ekstra ud af det. Det kan være til designprojekter, begivenheder som lanceringer og ferniseringer, receptioner, bordkort til bryllup og konfirmation og meget andet. 

En font kan sige en masse i sig selv, og derfor er det selvfølgelig ikke ligegyldigt, hvilken skrifttype man bruger. Derfor er det vigtigt at finde den helt rette skrifttype, før man giver sig i kast med sin tekst.

Gratis skrifttyper til julekort, der skaber glæde

Vi sender ikke så mange postkort længere, som vi har gjort tidligere. Men lige netop til jul har postvæsenet dog alligevel lidt mere travlt, end de plejer. Julen er en perfekt anledning til at sende en tanke, til dem man holder af og reflektere lidt over året, der er gået. Det kan både gøres i privat og arbejdsmæssig sammenhæng.

Gør dine julekort unikke og personlige med den helt rette font. Hertil kunne man jo passende bruge “Mountains of Christmas” eller “Little Days”. De skaber et hyggeligt, legende og blidt udtryk, der passer perfekt til hjerternes fest. 

Gratis skrifttyper

Hvor finder jeg gratis skrifttyper?

Der er flere steder at søge, når man er på jagt efter gratis skrifttyper. Nedenfor anbefaler vi tre oplagte steder, hvor fonte og skrifttyper kan findes gratis og lovligt. 

Forskellige skrifttyper og overvejelser at gøre sig

Gratis skrifttyper kan bruges i mange sammenhænge. Om du elsker at dekorere dit hjem med elegance og moderne stil, så kan det være at rammer med smukke citater er noget for dig. Eller måske skal din kaffemaskine eller opbevaringsbokse have et informativt skilt?

Går du efter et skandinavisk udtryk i dit hjem eller på dit kontor, er gratis skrifttyper med seriffer oplagte. De tilføjer et elegant og statisk udtryk, der komplementerer det minimalistiske design.

Sidder du derimod og udforsker din indre grafiker og er begivet dig ud med at opsætte din egen hjemmeside, så kan den rette skrifttype være med til at gøre indholdet mere brugervenligt og letlæseligt – som i øvrigt også er optimalt for SEO.

Her kan det være klogt at gøre brug af simple og formelle skrifttype der er letlæselige. Hvis du ikke ønsker nye gratis skrifttyper, finder der et væld af andre skrifttype navne som kan findes i Word der gode til netop dette formål:

  • Sans serif
  • Roboto
  • Open Sans
  • Playfair
  • Lato

Mulighederne er mange, så udforsk de gratis skrifttyper, der ligger online og klar til brug, og find den perfekte til dit projekt.

 

På udkig efter mere end bare skrifttyper?

Hvis du søger gratis skrifttyper til et hjemmesideprojekt, er du måske interesseret i mere end blot fonte. Når man arbejder på en hjemmeside og et brand, er der en masser andre ting, man skal være opmærksom på. 

Du skal for eksempel tage højde for din online synlighed med for eksempel søgemaskineoptimering samt tage stilling til, hvad din hjemmeside egentlig skal indeholde. Marketing Eksperten skriver om mange ting, der er relevante i denne henseende.

Få professionel hjælp

Få eksperthjælp inden for digital markedsføring og søgemaskineoptimering fra et veletableret bureau som PK Medier. Yderligere informationer kan findes her.

Peter Klitkou

Peter Klitkou er bureauejer og SEO ekspert hos PK Medier. Peter kender til alt inden for søgemaskineoptimering.

Hvis du sidder fast med din hjemmeside på side 2-3-4 stk. på Google, skal du bare tage fat Peter, og så vil han tage en uforpligtende snak med dig.

Peters SEO bureau
Genveje
Info

Find os her

Strandlodsvej 6B, 2. th.
2300 København S

Telefon: +45 42 41 16 47
E-mail: kontakt@pkmedier.dk

CVR: 37296783

Copyright © 2024 marketing-eksperten.dk