Opdateret juni 25, 2024 af Mads Emil Hansen

Hjælp til SEO - bliv klog på søgemaskineoptimering

Søger du hjælp til SEO, så guider Marketing Eksperten dig til de vigtigste ting, du skal vide. Søgemaskineoptimering er en populær måde at opnå online synlighed på en organisk måde.

Hjælp til seo

Hvad er SEO?

SEO er forkortelsen af det engelske Search Engine Optimization og handler om at skabe online synlighed omkring sit brand. Det gør man ved at arbejde aktivt med søgemaskineoptimering og for at optimere en hjemmeside på populære søgemaskiner som Google.

Ved at arbejde med søgemaskineoptimering kan man få sin hjemmeside til at rangere højere i de organiske søgeresultater, det vil sige de højeste placerede søgeresultater, der ligger lige bag de betalte Google Ads annoncer. 

 

Hjælp til SEO - vigtigt at vide

Hvis du vil have hjælp til SEO, er der tre områder, som er særligt vigtige at fokusere på. De er:

  • Links
  • Content
  • Teknisk setup 

Det tekniske har at gøre med alt det, der ligger bag din hjemmeside. Her er der tale om kodning, hjemmesidehastighed, indeksering og meget andet. Læs mere om teknisk SEO

Content refererer til alt det indholdsmæssige. Her er tale om alle teksterne, men også visuelle elementer som billeder, videoer, grafikker og knapper. Når man arbejder med søgemaskineoptimering, er det vigtigt at skrive gode, originale og strategiske tekster. Læs mere op SEO optimerede tekster

Links er med til at opbygge en vigtig autoritet omkring din side. Det er vigtigt, at du linker internt på din side, men også at du linker ud til andre. Lige så vigtigt er det, at andre linker ind til din hjemmeside. En søgemaskine som Google anerkender nemlig dette som et autoritetstegn, og et bevis på, at der er noget brugbart indhold at hente på din side.

Få hjælp til SEO

Hvis du søger hjælp til SEO, er der mange muligheder. På nettet findes masser af gode guides og tips til, hvordan man kommer i gang. Se for eksempel vores guide til SEO for begyndere, til on-page SEO analyse og SEO til webshop. Du kan også bruge nogle af de mange værktøjer, der findes på nettet. Det er blandt andet værktøjer som Yoast SEO og SEO checker, som kan tjekke dit arbejde igennem, hvis du allerde er kommet lidt i gang med SEO.

Har du mere brug for personlig sparring og rådgivning, kan du alliere dig med et erfaren SEO bureau. Sådan et kan både have en rådgivende og en eksekverende funktion og hjælpe til at du får det optimale potentiale ud af din virksomhed. 

Et SEO firma kan typisk også hjælpe dig med at supplere dit arbejde med andre former for markedsføring. 

Få professionel hjælp

Få eksperthjælp inden for digital markedsføring og søgemaskineoptimering fra et veletableret bureau som PK Medier. Yderligere informationer kan findes her.

Kilder:

  • Find viden om SEO firmaer hos WEBFX
  • Læs mere om SEO hos SEMRUSH

Peter Klitkou

Peter Klitkou er bureauejer og SEO ekspert hos PK Medier. Peter kender til alt inden for søgemaskineoptimering.

Hvis du sidder fast med din hjemmeside på side 2-3-4 stk. på Google, skal du bare tage fat Peter, og så vil han tage en uforpligtende snak med dig.

Peters SEO bureau
Genveje
Info

Find os her

Strandlodsvej 6B, 2. th.
2300 København S

Telefon: +45 42 41 16 47
E-mail: kontakt@pkmedier.dk

CVR: 37296783

Copyright © 2024 marketing-eksperten.dk