Opdateret februar 13, 2024 af Mads Emil Hansen

WordPress hjemmeside

Med en WordPress hjemmeside, skaber du de perfekte forhold for en brugervenlig oplevelse, for dine besøgende. Skal du have hjælp til at udvikle eller optimere din webside, så få mere viden, hos Marketing Eksperten, her.

Få lavet ny hjemmeside

Hvad er dine behov?

Hvad er det, du er på udkig efter? Er det en webdesigner, der kan hjælpe dig med en fed webside? Er du en færdiglavet løsning, som du bare kan gå i gang med at bruge? Er det hjælp til at optimere det eksisterende eller et sæt øjne, der kan vurdere, hvor fejlene ligger?

Uanset hvad, er der hjælp at hente til det hele. Hos Markerting Eksperten er vi eksperter i alt fra SEO og digital marketing til websideudvikling og meget mere. Derfor vil du også kunne finde massevis af viden her, i vores blog.

Lad os gøre dig meget klogere på WordPress hjemmesider, deres egenskaber, hvorfor de er et godt valg, og hvor du kan søge hjælp henne, når du har brug for hjælp til udvikling, optimering eller en ny hjemmeside from scratch.

Fordele ved en WordPress hjemmeside

Hvad er fordelene ved en WordPress hjemmeside, fremfor andre typer hjemmesider? Jo, det fede ved netop dette system er, at det er e, såkaldt, open-source system, der giver dig ubegrænsede muligheder for at udviklere, designe og opstille din hjemmeside, som du ønsker det.

WordPress er et af de mest benyttede systemer, og det er der måske ikke så meget at sige til, det sikrer nemlig:

  • Et væld af plugins
  • Nem overdragelse
  • Større sikkerhed
  • Høj brugervenlighed

Det eneste, der kan komme i vejen, hvis man ikke er så snild til webudvikling og så videre, er, at det kan kræve lidt på det tekniske. Dog kan man ofte finde hjælp i forummer og på YouTube til det meste.

Din WordPress hjemmeside

Ønsker du at få lavet en WordPress hjemmeside fra bunden, finder der masser af eksperter, som kan hjælpe med dette. Enten som en helhedsløsning, hvor de sørger for at opstille det hele, ud fra dine ønsker, eller ved at hjælpe med dele af udviklingen.

Du kan med fordel kontakte et bureau, hvis du behøver hjælp. Her vil der være forskellige eksperter, der vil kunne hjælpe med alt, fra udvikling og opsætning, til udarbejdelse af den rette æstetiske profil og optimering af sidens indhold efter alle SEO reglerne.

Find herunder vores reference til et godt bureau, der både kan hjælpe dig med at optimere din eksisterende WordPress hjemmeside, men også lave en ny, hvis dette er behov. Din hjemmeside pris vil naturligvis afhænge af indsatsen.

Få hjælp hos en Wordpress ekspert

Når det handler om at lave en hjemmeside til en virksomhed, er det vigtigt, at der bliver lagt arbejde i at gøre den så brugervenlig og visuel fangende som muligt. Her kan det være en god idé at få en Wordpress ekspert til at tage et kig på virksomhedens eksisterende side, som de kan optimere eller måske endda give et helt nyt design.

En Wordpress ekspert er specialiseret i programmet og ved, hvad det kræver for at lave en god Wordpress hjemmeside. Det er vigtigt, at dit website er unikt og overskueligt for kunden. Minder den for meget om dine konkurrenters, kan det skabe forvirring hos kunder og gøre det sværere for dem at huske dig.

Hvad koster det at få hjælp til Wordpress hjemmeside?

Det kan være svær at give en hurtig pris på, hvad det koster at få hjælp til en Wordpress hjemmeside, da det afhænger af mange faktorer. Vælger du at få hjælp hos et bureau med webudviklere, vil det ofte være en pris I aftaler sammen baseret på det arbejde, der skal gøres.

Hos en selvstændig webudvikler handler det ofte om antal års erfaring, som de har. Derudfra har de et standard prisestimat, hvortil omfanget af projektet kan hæve prisen yderligere.

Vil du have succes med din hjemmeside, er det en god idé at sørge for, at den også bliver SEO optimeret. Det er derfor en fordel at finde et bureau, hvor der både er SEO specialister og webudviklere, som kan sørger for, at din hjemmeside bliver en succes. 

Læs også om at få lavet hjemmeside, professionel hjemmesidefirma hjemmeside.

Professionel hjælp

Skal du have hjælp til en WordPress hjemmeside, en helt ny eller en eksisterende, så kontakt PK Medier.

Kilder:

FAQ - WordPress hjemmeside

Hvordan laver man en WordPress hjemmeside?

Det er meget lige til at opsætte hjemmesider i WordPress. Langt de fleste funktioner er ganske intuitive, og fordi systemet er så populært, findes der også et væld af muligheder for hjælp at finde.

Hvor kan man få hjælp til WordPress hjemmeside?

De fleste webbureauer vil kunne hjælpe med din WordPress hjemmeside, hvis der skulle være gået noget galt, opstået en fejl, eller hvis du ønsker en optimering af det eksisterende. Find også dygtige eksperter, der kan hjælpe med at lave en ny helt fra bunden.

Hvorfor vælge WordPress?

WordPress er et super brugervenligt CMS-system, som rigtigt mange bruger, da det netop er rigtig nemt at anvende. Hertil findes der et utal af muligheder for både plugins, effekter og meget mere, om som gør det overskueligt og sjovt at arbejde med.

Hvad koster det at få lavet en WordPress hjemmeside?

Laver du den selv, vil du kunne gøre det til under 1.000 kr. Men det kræver et stort arbejde og del tid. Får du den lavet af eksperter, vil du kunne forvente at en basal hjemmeside vil koste nogle tusinde kroner.

Peter Klitkou

Peter Klitkou er ejer af og SEO ekspert hos PK Medier, et SEO bureau med ekspertise i søgemaskineoptimering og mere.

Vil du have råd om dette, eller skal de hjælpe dig med din hjemmeside, så kontakt Peter i dag, for en uforpligtende samtale.

Peters SEO bureau
Genveje
Info

Find os her

Strandlodsvej 6B, 2. th.
2300 København S

Telefon: +45 42 41 16 47
E-mail: kontakt@pkmedier.dk

CVR: 37296783

Copyright © 2024 marketing-eksperten.dk