Opdateret februar 20, 2024 af Mads Emil Hansen

Freelance SEO konsulent

Få hjælp fra en freelance SEO konsulent, når du skal have lavet effektiv søgemaskineoptimering på din hjemmeside. Med professionel hjælp får du nemlig gjort tingene ordentligt, første gang. Bliv klogere på området med Marketing Eksperten.

Få lavet ny hjemmeside

Hvad kan en freelance SEO konsulent?

En freelance SEO konsulent kan hjælpe dig med at klarlægge, hvor du bør ligge din indsats, når du laver søgemaskineoptimering på din hjemmeside. Her kan det både være den helt store omgang, hvor der både skal laves content, teknisk SEO og linkbuilding.

Du kan med fordel bruge en freelance SEO konsulent som din sparringspartner, når du selv skal i gang, men du kan også vælge at bruge dem til eksekvering på et projekt. For mange kan det nemlig blive uoverskueligt at implementere en god SEO strategi, fordi arbejdet i høj grad kræver god teknisk kunnen, meget tid og vedligeholdelse, samt stor viden om disciplinen.

Har du ikke den fornødne viden og flair for SEO, kan du med fordel kontakte et SEO bureau, som har specialister siddende til alle dele af optimeringen efter kravene fra søgemaskiner.

Det vigtigiste ved SEO

Når man skal lave SEO optimering, er det vigtigt at kende til de basale dele af disciplinen, for at kunne være sikker på at ramme de rette områder. Herunder gælder:

  • Det indholdsmæssige
  • Det tekniske
  • Links

Det indholdsmæssige handler i høj grad om alt det, der findes på siden, også kaldet on-page. Dette omfatter både tekst, billeder, video, tabeller, knapper, effekter, grafik og meget mere. Det tekniske er alt det bagvedliggende, også kaldet off-page, som både omfatter sidens kodning, sikkerhed og loading speed. Det er vigtigt at have styr på disse to områder, for at have en god side.

Links, særligt linkbuilding, fra interne og eksterne kilder, er vigtige for at kunne skabe autoritet og troværdighed på din hjemmeside. Søgemaskinerne ser nemlig disse som 'anbefalinger', og jo flere eksterne man har ind, desto bedre ser din side ud, for søgemaskinerne.

En SEO konsulent som sparringspartner

Skal du i gang med søgemaskineoptimering, kan du finde hjælp og sparring hos en freelance SEO konsulent. Denne behøver ikke at gøre tingene for dig, men kan hjælpe med at finde frem til de områder, hvor din indsats halter, eller komme med gode råd til, hvordan du forbedrer din indsats.

En freelance SEO konsulent kan både hjælpe dig med sparringen om projektet, måske du har nogle specifikke spørgsmål, som du ikke ellers kan finde svar på, du kan få dem til at være projektledere eller rådgivere på dit SEO-projekt, eller du kan købe dig til en pakkeløsning, hvor SEO specialister vil tage hånd om din indsats.

Læs meget mere om SEO rådgivning her.

Få fat i en SEO konsulent

Har du brug for en SEO konsulent, kan du med fordel tage fat i PK Medier, der er et erfarent SEO bureau i København.

Kilder:

FAQ - SEO konsulent

Hvad kan en SEO konsulent?

En freelance SEO konsulent kan rådgive og vejlede i alt, der har med søgemaskineoptimering at gøre. Denne kan både være sin sparringspartner, din projektleder og hjælpe med eksekvering.

Hvem er den bedste SEO konsulent?

Har du brug for viden om SEO, kan du med fordel bruge Marketing Eksperten som informationskilde. Har du derimod brug for en at sparre med, er en god SEO konsulent at finde, hos PK Medier.

Hvorfor er søgemaskineoptimering vigtigt?

Det er vigtigt, særligt for virksomheder med hjemmesider, at have effektiv SEO på sin side, da dette er med til at bestemme, hvor i søgeresultaterne, din hjemmeside kommer til at ligge.

Kan en SEO konsulent hjælpe med eksekvering?

Kontakter du en freelance SEO konsulent, vil denne både kunne hjælpe med opklarende spørgsmål, med analyser og med at få sat en god SEO indsats i gang på din hjemmeside. Kontakt et godt SEO bureau for en pakkeløsning.

Peter Klitkou

Det her er Peter Klitkou. Han er ejer af og SEO ekspert hos PK Medier, et bureau med ekspertise i søgemaskineoptimering.

Har du brug for en SEO konsulent, der kan hjælpe med opklarende spørgsmål eller eksekvering, så tag fat i Peter for en uforpligtende samtale.

Peters SEO bureau
Genveje
Info

Find os her

Strandlodsvej 6B, 2. th.
2300 København S

Telefon: +45 42 41 16 47
E-mail: kontakt@pkmedier.dk

CVR: 37296783

Copyright © 2024 marketing-eksperten.dk